GoldenBlog 2012 – Blogverseny [UPDATE]

Posted: augusztus 20, 2012 in gépház

Jaj de rég jártam már itt a blog vezérlőpultjába, hiányzik is nagyon az írkálás….. mindig jó volt nézni a statisztikákat, ahogy egy-egy kirándulás után sokan jötettek elolvasni a beszámolót, esetleg csak meglesni a képeket. Lógok még nektek egy nagy, végleges beszámolóval, ígérem be fogom pótolni, most viszont más ügyben íródik ez a bejegyzés.

Nem szokásom se blogon, se Facebookon kuncsorogni a lájkokért versenyszinten, egyedüli kivételt képez a Goldenblog, amit már kb fél éve meg is jósoltam, hisz tudtam, hogy indulok. A blog az “egyéb” kategóriába került, ami csakis közönségdíjas – itt számítok Rátok! -, viszont természetesen itt is a legnagyobb a konkurencia, még a név nélküli blogok is itt szerepelnek….

Szóval itt a nyolcadik GOLDENBLOG, ahova beneveztem kicsi Erasmus blogomat. Kérlek titeket kattintsatok a képekre vagy ide: SZAVAZOK.

Menjetek legalulra az EGYÉB kategóriába, keressétek ki az “Írországban Erasmus blog”-ot, és szavazzatok. Facebook integrált a szavazás, szóval engedélyt kér, de csak akkor tszi ki a faladra a szavazatod, ha külön megengeded neki, szóval nem SPAMmeli szét a falad. Bár én külön megköszönöm, ha kint hagyjátok a szavazatokat a falatokon, hátha így más is kedvet kap.

Köszönöm! 🙂

UPDATE

Kis érdekesség:

Az egy kategóriában 156 blog verseng a címért, ahol jelenleg NEKTEK KÖSZÖNHETŐEN a 7. helyen vagyok! El sem hiszem, nagyon köszönöm! Kérlek titeket, ne hagyjatok alább a szavazással, nagyon megtisztelő és örömteli lenne a TOP10-ben végezni. Első helyen még szép, hogy a Tékasztorik vannak, én is oda szavaznék, ha nem lennék versenyben. 🙂

Hozzászólás